08-715 24 40

Järn, Metaller & Handelsstål

Sälja kabelskrot Stockholm

Har du kabelskrot liggandes som du inte vet vart du ska göra av? Det vanligaste är då kanske att köra iväg det till soptippen, vilket förvisso är bra för miljön, men genom att sälja det till oss kan du slå två flugor i en smäll och faktiskt tjäna pengar på dina gamla kablar också! Samtidigt som det är ekonomiskt gynnsamt för dig gör du alltså även en insats för miljön, då vi ser till att ditt kabelskrot återanvänds och på så sätt minskar behovet av resurskrävande brytning av nya metaller samt plasttillverkning.

Varför sälja kabelskrot i Stockholm?

Det finns ett antal goda skäl till att sälja ditt kabelskrot i Stockholm. Att få ersättning för gamla kablar som du kanske trodde var helt värdelösa är givetvis ett av dem, men än viktigare är kanske den positiva miljöpåverkan det i förlängningen kan ha. Det är knappast någon nyhet att några av de viktigaste aktuella frågorna tillika största utmaningarna i dagens samhälle har med miljön att göra. Företag såväl som privatpersoner har möjlighet att göra stor skillnad genom att tänka på- och aktivt agera för en mer hållbar miljö. Att ta vara på skrot och se till att så mycket material som möjligt kan återvinnas, för att minska den miljöpåverkan nyproduktion av olika material har, är en betydelsefull del i detta arbete.

Sälja kabelskrot Stockholm

Kabelskrot är en restprodukt som består av två olika material, nämligen plast och metall (oftast aluminium eller koppar). Skrotet är 100% återvinningsbart, förutsatt att det sorteras korrekt och vid behov bearbetas. Kablarnas plast och metall separeras, varpå metallen sedan används vid tillverkning av nya produkter och plasten återanvänds till produktion av ny plast. När du säljer ditt kabelskrot till oss bidrar du därav till viktig återanvändning av material - för koppar sparar återanvändning in på upp till 85% av den energi som annars hade krävts för att bryta ny, och för aluminium är siffran ungefär 95%.

Sälj ditt kabelskrot i Stockholm enkelt

Försäljning av ditt kabelskrot behöver inte vara det minsta komplicerat för varken privatpersoner eller företag:

● All Metal Recycling tar emot ditt skrot och sorterar det, för att alla material ska kunna komma till användning.

● Därefter fastställer vi volymen för respektive material och gör en uträkning på din ersättning, grundad i aktuella kilopriser för materialen i fråga.

● I samma veva som återvinningsprocessen inleds får du också din ersättning för materialet.

● Vid behov erbjuder vi även olika lösningar för transport av ditt skrot.

All Metal Recycling är en del av Lantz Järn & Metall AB och vi lägger stor vikt vid att ta vårt egna miljöansvar. Vi arbetar med miljö- och kvalitet i enlighet med ISO 14001 samt ISO 9001 och strävar efter kontinuerliga förbättringar. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

Öppettider

Måndag - Torsdag 7:00-16:00
Fredag 7:00-15:00

Lördag - Söndag STÄNGT


Avvikelser: Fredag 4 okt öppet 7:00-14:00 (dag innan Alla helgons dag)

Namn E-post Meddelande Skicka in